VACATURE

Medewerker commercie en websitebeheer Esme Marine en DRShip Europe (Stage)

Esme Marine
Wij hebben meer dan 20 jaar internationaal ervaring in scheepsinterieuren. Vanuit Veendam, waar onze timmerfabriek staat, bedienen we projectmatig de hele wereld als het gaat om scheepsinterieuren.

Wij zijn juist goed in de speciale klussen bijvoorbeeld; veerboten, luxe jachten of ombouw projecten. We werken voor gerenommeerde namen in de scheepvaart.

Wij kenmerken ons door onze flexibiliteit, goede engineering, goed project management en onze vakmensen. Wat we vaak horen: we verrassen opdrachtgevers met vlot werk, een perfect eindresultaat en een plezierige samenwerking.

DRShip Europe
Een zuster organisatie van Esme Marine die zich bezig houdt met een Europees dealerschap van brandwerende materialen voor scheepsinterieuren:

  • Brandwerende wandpanelen
  • Brandwerende deuren
  • Zwevende vloeren
  • Prefab badkamer modules

Sinds januari 2019 zijn wij Europees dealer van DRShip, een middelgroot Chinees familie bedrijf die brandwerende materialen maakt. Aangezien ons dealerschap pas recent gestart is, begrijp je dat hier nog veel te doen is. Samen met de commercieel directeur en alle andere collega’s ga je invulling geven aan onderstaande functie.

Functieomschrijving

E-commerce en online:

Begin 2019 zijn voor beide entiteiten nieuwe websites gemaakt en geleverd. De websites moeten uitgebreid worden als het gaat om content. Tevens dient de content goed afgestemd te worden op het zoekgedrag van onze klanten.

Je houdt je dus bezig met WordPress website beheer en zoekmachine optimalisatie.

  • Zoekwoord analyse
  • producten/diensten toevoegen
  • pagina’s optimaliseren
    Linkbuilden

Offline en marktonderzoek:

Voor DRShip is het van belang dat we de volledige Europese markt in beeld krijgen. Je gaat op zoek naar potentieel voor brandwerende materialen in de scheepsbouw. Dit betekend dat je werven, interieurbouwers en eventuele eigenaren in kaart gaat brengen door heel Europa. We beginnen dichtbij en maken het speelveld steeds groter. Naast de namen van de bedrijven willen we graag weten wie, in persoon, we moeten benaderen bij onze prospects.

November 2019 is Europoort de beurs waar het gaat gebeuren. Hier komen de mensen die wij gericht hebben uitgenodigd en daar vertellen we ons verhaal onder het genot van een drankje en een hapje. Je helpt in de voorbereiding maar ook op de beurs zelf.

Al met al een kans om je stempel te drukken en veel te leren bij een hands-on, ambitieus Nederlands bedrijf wat wereldwijd opereert.

Solliciteren?
Bij interesse kun jij je cv en motivatie sturen naar visser@drshipeurope.com en als je vragen hebt kun je bellen met Jacco Visser 0610772577

DE KERNWAARDEN VAN Esmé Marine

WENDBAAR

Optimale bewegingsvrijheid. Zelf richting kiezen, snel kunnen schakelen.

SAMEN

Iedereen zijn eigen aandeel in het proces. Luisteren en aanpakken. Helpen en onder-steunen.

SOLIDE

Wij staan ons mannetje. Kwalitatieve materialen. Duurzame oplossingen. Afspraak is afspraak.