Refit

Refit scheepsinterieur

Specialist in specials!
Refit: ook wel, refurbishment, reparatie of renovatie genoemd. Esme Marine is gespecialiseerd in reparatie en refit projecten voor de professionele vaart: zeegaande en binnenvaart schepen, veerboten, bemanningsverblijven van jachten en offshore platforms. Deze projecten variëren van reparatie van delen van de accommodatie na bijvoorbeeld een brand of waterschade tot het verzorgen van een geheel nieuwe accommodatie bij grotere verbouwingen. Wij leveren het gehele project turn key op; inclusief engineering, inkoop, productie en montage ter plekke. Alle onderdelen van uw accommodatie kunnen worden vernieuwd waar nodig: Isolatie, vloeren, wanden, deuren, plafonds, meubelen en stoffering.

Onze eigen ervaren ploegen demonteren en voeren oude materialen af en bouwen vervolgens de nieuwe accommodatie weer op. Wij voeren dit geheel zelfstandig uit of samen met de crew, bemanning of de medewerkers van de werf.


Klaar terwijl u wacht of vaart!

Bij de grotere refit-projecten zal een schip meestal bij een werf liggen. In samenwerking met de werf en andere specialisten voeren wij de afgesproken werkzaamheden uit in de vooraf geplande tijd.
Om tijd te besparen, varen wij steeds vaker mee tijdens de vaart. We stappen dan op aan boord met de benodigde materialen, doen het project aan boord en ronden dit af zonder tijdverlies.

We verbouwen stuurhuizen, galleys, mess rooms, hutten, douches, wc’s, trappenhuizen, stores, etc. Om een indruk te krijgen vindt u onder het kopje impressie een aantal van onze gerealiseerde projecten.


Offerte aanvragen voor uw Refit project?

Heeft u plannen om uw accommodatie te moderniseren of heeft u een reparatie die direct uitgevoerd dient te worden?

Bel of mail ons en wij komen kijken en bieden u een passende oplossing.

Op basis van uw ideeën/schetsen maken wij een offerte met een bijbehorende planning. Indien u dat wenst kunnen wij voor u een opzet / ontwerp maken van uw nieuw te realiseren inrichting. Desgewenst kunnen wij voor u een ontwerp maken in ACAD en / of een artist impression.