Nieuwbouw

Nieuwbouw

Esme Marine voert nieuwbouw projecten uit op zeegaande schepen, binnenvaartschepen, veerboten en bemanningsverblijven van jachten over de gehele wereld.

Wij leveren het gehele project turn key op: inclusief engineering, inkoop, productie en montage ter plekke. Alle onderdelen van de accommodatie kunnen worden aangeboden: Isolatie, vloeren, wanden, plafonds, meubelen en stoffering.

Onze eigen ervaren ploegen verzorgen de uitvoering. Wij voeren dit geheel zelfstandig uit en /of samen met de bemanning en / of de medewerkers van de werf.

Ook leveren wij complete accommodatie pakketten. Alle benodigde materialen voor isolatie, vloeren, wanden, deuren, plafonds, meubelen en stoffering worden met complete tekeningen en montage instructies in containers verscheept. Ter plekke wordt de accommodatie ingebouwd door monteurs van de klant zelf waarbij we veelal een eigen supervisor meesturen om de bouw te begeleiden.


Offerte aanvragen voor uw Nieuwbouw project?

Op basis van uw ideeën/schetsen maken wij een offerte met een bijbehorende planning. Indien u dat wenst kunnen wij voor u een opzet / ontwerp maken van uw nieuw te realiseren inrichting. Desgewenst kunnen wij voor u een ontwerp maken in ACAD en / of een artist impression.

Bel of mail ons en wij komen kijken en bieden u een passende oplossing.


Impressie